nadzienie z pieczarek

nadzienie z pieczarek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    20 dkg
  • pieczarki

    20 dkg
  • masło

    5 dkg
  • cebula biała

    1/2 szt.
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryz ugotować na sypko. Pieczarki pokroić drobno i poddusić na maśle razem z pokrojoną drobno cebulą.Wymieszać z ryżem i doprawić przyprawami. Można faszerować tym farszem paprykę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kryska73

31.12.2010 21:54
pyszne!!

zajaczekjz

04.12.2010 11:33
proste i smaczne!

Łucja1

06.11.2010 15:13
smaczności!

Dorota76

26.08.2010 16:42
idealne

mamusia1

06.08.2010 16:52
grzyby to przysmak całej rodziny!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat