Składniki:
kapusty pekińskiej | 250 g |
pomidor | 1 |
czerwonej cebuli ( dużej ) | 1/2 |
kiełków brokuła | 50 g |
puszki kukurydzy | 1/2 |
dużej marchewki | 1/2 |
ząbki czosnku | 2 |
sól do smaku | |
cukier do smaku | |
sok z 1/2 cytryny | |
olej | 1/5 szk |
kapusty pekińskiej | 250 g |
pomidor | 1 |
czerwonej cebuli ( dużej ) | 1/2 |
kiełków brokuła | 50 g |
puszki kukurydzy | 1/2 |
dużej marchewki | 1/2 |
ząbki czosnku | 2 |
sól do smaku | |
cukier do smaku | |
sok z 1/2 cytryny | |
olej | 1/5 szk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: