Składniki:
wątróbka drobiowa | 500 g |
cebula biała | 3 sztuki |
masło | 100 g |
musztarda | 1 łyzka |
mąka pszenna | 5 łyżek |
śmietana | 1/2 łyżki |
sól do smaku | |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
bulion | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
wątróbka drobiowa | 500 g |
cebula biała | 3 sztuki |
masło | 100 g |
musztarda | 1 łyzka |
mąka pszenna | 5 łyżek |
śmietana | 1/2 łyżki |
sól do smaku | |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
bulion | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: