Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowy sernik
Kroki postępowania
Na koniec dołożyć skórkę kandyzowaną i wymieszać już łyżką .
Polecam bo jest naprawdę warty zrobienia!
Ciasto: | |
mąka pszenna | 3 szklanki |
margaryna | 250 g |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
śmietana | 3 łyżki |
cukier drobny | 3/4 szklanki |
cukier waniliowy | 16 g |
kakao | 3 łyżki |
margaryna | 100 g |
serniks | 1 torebka |
budyń śmietankowy | 1 torebka |
cukier kryształ | 1 szklanka |
mleko | 250 ml |
cukier waniliowy | 32 g |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 100 g |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
ser biały | 1,20 (twarogowy) |
jajko | 7 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: