Składniki:
papryka | 2 szt |
mąka | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 3 szt |
olej | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
ziola prowensalskie | 2 łyżki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wino półwytrawne czerwone | 100 ml |
karkówka | 1 kg |
papryka | 2 szt |
mąka | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 3 szt |
olej | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
ziola prowensalskie | 2 łyżki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wino półwytrawne czerwone | 100 ml |
karkówka | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: