Składniki:
mąka pszenna | 40 dag |
otręby pszenne | 2/3 szkl |
woda | 250-300 ml |
jajko | 2 szt |
oliwa | 3 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
masło | 5 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
twaróg | 25-30 dag |
mąka pszenna | 40 dag |
otręby pszenne | 2/3 szkl |
woda | 250-300 ml |
jajko | 2 szt |
oliwa | 3 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
masło | 5 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
twaróg | 25-30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: