Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pekińska z oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka duża 1 szt.
olej 2 łyżki
cukier do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
jabłko 1 duże
oliwki zielone 15-20 szt.
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: pekińska z oliwkami

Kapustę pekińską oczyścić.Poszatkować.Marchew obrać,opłukać.Zetrzeć na jarzynówce na dużych oczkach.Dodać do kapusty.Jabłko obrać,usunąć gniazda nasienne,opłukać.Zetrzeć na jarzynówce na dużych oczkach.Wraz z oliwkami dodać do wcześniejszych składników.Wymieszać.Dodać olej.Wymieszać.Przyprawić do smaku solą,cukrem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 15.02.2013 19:47
fajne połaczenie
Kasnaj 15.02.2013 12:26
Mniam
Pyszota 14.02.2013 08:25
pyszna
gosia1988 14.02.2013 08:11
fajna sałatka
ONY_za_kare 14.02.2013 08:05
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak