Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 250 g |
sok z cytryny | 2 łyżki |
skórka z cytryny | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
sól i pieprz | 0,5 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 0,5 łyżeczki |
oregano | 0,5 łyżeczki |
filet z kurczaka podwójny | 250 g |
sok z cytryny | 2 łyżki |
skórka z cytryny | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
sól i pieprz | 0,5 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 0,5 łyżeczki |
oregano | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: