Przepis i sposób przygotowania na: Makaron w sosie śmietanowo - serowym podany z zapiekaną polędwiczką wieprzową
Kroki postępowania
Smacznego :)
polędwica wieprzowa | 500 g |
makaron | 300 g |
ser maślany | 150 g |
bulion drobiowy | 150 ml |
śmietana 30% | 150 ml |
pomidory suszone | 6 szt. |
Cebula suszona Prymat | 1 szt. |
oliwa | 3 łyżki |
sos teriyaki | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
kapary | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: