Filety rybne w ziolach

Filety rybne w ziolach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    70 dag
  • suszona bulka

    1 szklanka
  • jajka

    2 sztuki
  • zioła prowansalskie

    2 lyzeczki
  • suszone liscie kolendry

    2 lyzeczki
  • oregano

    2 lyzeczki
  • bazylia

    2 lyzeczki
  • mąka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety solimy,ziola mieszamy z tarta bulka.Fiety obtaczamy w mace,roztrzepanych jajkach i bulce z ziolami.Smazymy na oleju na zloto.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Sarenka

09.03.2011 16:42
Fajne!

misia53

07.10.2010 11:10
Anula ,co znów wymyślisz?

SmacznaPyza

12.09.2010 12:22
bardzo aromatycznie

Monika179

06.09.2010 15:38
pycha

ZEWA

21.08.2010 13:51
smaczne

Ewa104

31.07.2010 15:41
Anula, pyszności zaserwowałaś.

wedith1

22.07.2010 09:46
Uwielbiam rybki, twoja wygląda bardzo apetycznie:D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat