Krem z brokułów z mozarellą

Krem z brokułów z mozarellą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony ementaler

    2 szt.
  • mozarella0,5

    0,2 kg
  • brokuły

    o,5 kg
  • kostka rosołowa

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotować wywar w ilości ok.1 litra. Wrzucić mrożone brokuły i gotować ok 20 minut. Schłodzone miksujemy z dwiema kostkami sera topionego i doprawiamy do smaku kucharkiem i majerankiem. Mozarellę trzemy na grubie wiórki i zalewamy gorącą zupą.

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Malinka

21.11.2010 22:31
I smakuje, przynajmniej mi...:)

hastalavista

21.11.2010 00:37
brzmi świetnie! :)

kuklik

18.10.2010 10:27
bardzo ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat