Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa do ryb

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 4 szklanki
ocet 10 % 1 szklanka
cukier 2 i 1/2 łyżki
sól 1 łyżka
cebula 4 szt
koncentrat pomidorowy 1 słoik
ziele angielskie 4 szt
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa do ryb

Cebulę pokroić w pióra. Wszystkie składniki włożyć do garnka. Po zagotowaniu gotować przez 7 minut.
Najlepiej zalać uprzednio usmażone filety rybne.
Zalać ryby zimną zalewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 09.02.2014 10:29
muszę zrobić
Wacław 20.12.2013 10:13
przydatny przepis
mirosława4 09.12.2013 19:25
bardzo dobra ta zalewa
ankaryba 25.10.2013 08:27
super!!! :-)
jeta72 25.10.2013 08:02
fajny przepis :-)
Rybciia 30.08.2013 07:57
przydatny przepis :-)
Katarzyna59 05.08.2013 07:37
bardzo fajna
Dorian 07.05.2013 08:00
super pyszna
gacopierz23 18.04.2013 20:33
bardzo smakowite :)
Pani Domu 22.03.2013 15:50
pyszna musi być taka ryba
Łukasz15 14.02.2013 20:51
Też tak robię
Ewelina38 06.02.2013 18:52
rybka z takiej zalewy musi rewelacyjnie smakować
Seba 27.12.2012 11:06
super
Dorota37 29.11.2012 08:30
w sam raz na nadchodzące święta
Margo1 19.11.2012 17:23
trzeba wypróbować
Bernadeta 04.11.2012 13:28
tylko rybke musze kupić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak