Racuszki z grzybów

Racuszki z grzybów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dag
  • cebula

  • jaja

    3
  • 5 łyzek mąki

  • garśc zieleniny

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę oczyszczamyi drobno siekamy dusimy na rozgrzanym tłuszczu aby sie nie popaliły stuszimy dodajemy posiekana zielenine make i jaja doprawiamy formujemy racuszki i smazymy na złoto

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

10.05.2011 10:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat