Składniki:
brokuł | 250 g |
ser feta | 200 g |
masło | 1 łyżeczka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
pestki dyni | 2 łyżki |
pestki słonecznika | 2 łyzki |
jagurt grecki | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
brokuł | 250 g |
ser feta | 200 g |
masło | 1 łyżeczka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
pestki dyni | 2 łyżki |
pestki słonecznika | 2 łyzki |
jagurt grecki | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: