Sposób przygotowania

Galaretkę rubinową rozpuścić w 400 ml gorącej wody. Przestudzić, wlać do salaterek lub foremek muffinkowych. Odłożyć do stężenia. Galaretkę agrestową rozpuścić w bardzo małej ilości wrzącej wody. Zsiadłe mleko zmiksować z cukrem waniliowym i przestudzoną agrestową galaretką ( można dosłodzić cukrem pudrem). Wyłożyć na zastygniętą galaretkę rubinową. Odłożyć do lodówki. Maliny włożyć do rondla, wlać 1/2 szkl wody, dodać cukier, zagotować. Następnie zmiksować, wsypać galaretkę malinową, dokładnie wymieszać, przestudzić. Mus malinowy wyłożyć na zastygnięte zsiadłe mleko. Na wierzch ułożyć biszkopty, odłożyć do całkowitego zastygnięcia. Foremki odwracać do góry dnem, wyjąć deser, ozdobić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    Pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    a gdzie kupiłaś taką galaretkę rubinową ? Wygląda wyśmienicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda fantastycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata23

    Smakowity deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jakie smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne słodkości, przepięknie się prezentują ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    poprostu rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darek123

    aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    michal152152

    bardzo pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !