Składniki:
filet z kurczaka | 1 piers |
ser w plastrach | kilka plastrow |
masło | do p[osmarowani |
natka pietruszk | do posypania |
sól i pieprz | do posypania |
sos do pieczeni | 1 opakowanie |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
filet z kurczaka | 1 piers |
ser w plastrach | kilka plastrow |
masło | do p[osmarowani |
natka pietruszk | do posypania |
sól i pieprz | do posypania |
sos do pieczeni | 1 opakowanie |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: