Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczko ruloniki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 1 szt
korniszony 1 szt
wykałaczki 10 szt
pomidor 1 szt
papryka marynowana 1/2 szt
camembert 2 serek
ser gouda 5 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczko ruloniki

Na plasterek zółtego sera kładziemy pasek papryki marynowanej i pasek serka camembert plaster zwijamy w rulonik ,przecinamy na pół.Na wykałaczkę wbijamy kawałek kiełbasy i kawałek korniszona,wykałaczkę wbijamy w każdy rulonik układamy na półmisku.Półmisek można udekorować dowolnie.

POLECAM ! ! !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danka 10.02.2014 20:39
całkiem fajniutkie
Bernadeta1 10.02.2014 00:10
super przekąska
IwonaKa 02.02.2014 11:14
zjadłabym takie koreczki
Mati13 11.11.2013 10:47
super przekąska, która zawsze się sprawdza
Wafelek2601 06.10.2013 12:15
Super wyglądają, na imprezkę w sam raz!
caralajna 07.07.2013 08:41
fajne na zagryzkę :)
Wacław 16.03.2013 10:22
smaczna zakąska
Alex_M 14.01.2013 12:36
super :)
Alex_M 14.01.2013 12:36
super :)
Łukasz15 01.12.2012 12:36
extra
gosia56 09.10.2012 13:55
dziekuję za miłe komentarze.
Rafał10 08.10.2012 20:15
po prostu ŚWIETNE !!!
gusia1000 08.10.2012 19:23
Fajna nazwa, no i pomysł.
Betka 08.10.2012 17:38
świetne są;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak