Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone z zupą pieczarkową

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
jaja 2 szt
bułka tarta pikantna 4 łyżki
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
papryka mielona
tłuszcz do smażenia
zupa w proszku 1 pieczarkowa

Przepis i sposób przygotowania na: mielone z zupą pieczarkową

Kroki postępowania

1
Mięso wymieszać z jajkami, dodać zupę w proszku, bułkę tartą i przyprawy do smaku.
Krok 1 - mielone z zupą pieczarkową foto
2
Masę dobrze wyrobić i formować z niej kotlety
Krok 2 - mielone z zupą pieczarkową foto
3
Usmażyć na rozgrzanym tłuszczu z dwóch stron. Smacznego!
Krok 3 - mielone z zupą pieczarkową foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 18.02.2014 23:24
super pomysł:-)
Wafelek2601 28.01.2013 14:20
Ciekawy sposób na mielone
Grazyna0211 25.12.2012 20:47
pomysłowe danie
Krystyna32 23.12.2012 08:14
pycha
ben-ka 21.12.2012 19:40
Ale wymyśliłaś! ciekawe te mielone:)
misia53 01.10.2012 17:00
Zaskoczył mnie twój pomysł
Kekerboom 01.10.2012 12:38
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak