Składniki:
fasola | 30 dag |
boczek | 8 dag |
cebula | 5 dag |
margaryna | 5 dag |
mąka | 2 dag |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
kiełbasa | 15 dag |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
papryka | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasola | 30 dag |
boczek | 8 dag |
cebula | 5 dag |
margaryna | 5 dag |
mąka | 2 dag |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
kiełbasa | 15 dag |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
papryka | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: