Jogurtowy krem do tortu

Jogurtowy krem do tortu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt owocowy

    2 szt
  • cukier puder

    2 łyżek
  • żelatyna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jogurt ubijamy z cukrem .Żelatyne rozpuszczamy w ciepłej wodzie ok 2 łyżeczkach -jak wystygnie dodajemy do ubitego jogurtu mieszamy .Masa do tortu

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Stenka

11.06.2012 16:37
prosty i szybki

jeanette_v

08.04.2012 11:07
Szybciutko i na temat;) Pycha

eli_555

02.11.2010 09:04
pycha

Agnieszka191

27.08.2010 19:26
niezły

pauluna

24.08.2010 16:02
jakos nie przepdam

RenataZ-et

23.08.2010 21:23
Super pomysł!! Dzięki za przepis, który na pewno wypróbuję.

Monika193

23.08.2010 19:41
szybciutki i smaczny

plocia

23.08.2010 11:20
ważne to się nie zapracować a rozkoszować się smakiem

marzencia2007

16.07.2010 09:23
szybki i na pewno smaczny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat