Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

potrawka włoska z grzybów

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

prawdziwki 50 dag
masło 5 dag
czosnek 1 ząbek
zielenina do smaku
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: potrawka włoska z grzybów

czosnek razem z natką posiekać grzyby pokroić na plasterki na patelni rozpuścić masło z z oliwą dodać czosnek i natkę i dusić mieszając 3 minuty dodać grzyby doprawić i dusić ok 30 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 21.08.2011 07:54
świetne
Juleczka20 05.08.2011 08:56
super
monika154 20.07.2011 07:47
ekstra przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak