Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa-krem z botwinki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinka 1 pęczek
włoszczyzna 1 pęczek
mięso z kością 20 dkg
sól do smaku
Kwas burakowy 3 łyżki
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa-krem z botwinki

Do garnka z wodą wkładamy mięso z kością, pokrojona włoszczyznę i botwinkę, solimy do smaku. Gotujemy do miękkości, obieramy mięso i miksujemy. Doprawiamy kwasem burakowym i odrobiną cukru dla złamanie smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 09.10.2013 10:54
mi smakuje :-)
treonina 20.12.2012 00:44
ta zupa jest po porstu wspaniała!
alaaa 17.12.2012 14:35
to jest ulubiona zupka,ale nie robiłam w formie kremu
Katarzyna/kate1980 24.11.2012 22:43
pyszniutka
romanrafal
romanrafal 21.11.2012 16:00
pyszna zupka
Ada-Gaba 14.11.2012 07:41
super zupka
Wacław 29.10.2012 10:48
wspaniała zupa,mniammmm !
IZABELA29 08.10.2012 08:48
to jest chyba jedyna zupa którą lubię gotować na mięsie z kostką
ben-ka 07.10.2012 12:39
zupka z mięsem,to jest to!
Katarzyna40 28.09.2012 00:05
uwielbiam botwinkę !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak