Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pół dużej główki młodej kapusty drobno poszatkować.Dodać do niej sól,cukier oraz kwasek cytrynowy(ja dodaję kwasek i sok z cytryny bo surówka ma w tedy trochę inny bardziej intensywny smak)lekko wygnieść ręką i odstawić na 20 minut.Wtym czasie obrać marchew i posiekać zielony koperek.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    pyszna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Doskonały dodatek do obiadu. Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja też trochę wygniatam kapustę
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Moja ulubiona.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczna ta Twoja surówka, ja też dodaję sok z cytryny, ale już bez kwasku.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ależ apetyczna suróweczka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię tak witaminki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zdrowo i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubie ,już nie mogę sie doczekać młodej kapusty !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    lubimy taką suróweczkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Jest to chyba to czego szukam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !