Składniki:
łopatka wieprzowa (bez kości) | 50 dkg |
cebula | 2 szt |
jajko | 1 szt |
ryż | 2 saszetki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
margaryna | wg uznania |
boczek | 60 surowy bez kości |
papryka | 9-10 (kolorowa) |
łopatka wieprzowa (bez kości) | 50 dkg |
cebula | 2 szt |
jajko | 1 szt |
ryż | 2 saszetki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
margaryna | wg uznania |
boczek | 60 surowy bez kości |
papryka | 9-10 (kolorowa) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: