Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
szczypior
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Ugotowaną fasolkę odcedzamy, czekamy chwilkę jak odparuje.
Szczypiorek przelewamy na sitku wrzątkiem.
Na szczypior kładziemy garść fasolki i zawiązujemy szczypiorkiem. Obsypujemy bułka tartą przypieczona na masełku.
Podajemy jako dodatek do obiadu albo jako samodzielna przegryzka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysiowa 15.10.2012 11:09
Uwielbiam fasolkę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak