Łosoś w panierce

Łosoś w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z łososia

    1 kg
  • jajko

    1
  • tarta bułka

  • olej do smażenia

  • pieprz, sól

  • cytryna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Filety z łososia dokładnie umyć. Przyprawić. Zanurzyć w rozbełtanym jajku i obtoczyć w tartej bułce. Smażyć na oleju.
2. Usmażonego łososia przed podanie skropić sokiem z cytryny.
3. Podawać z warzywami na patelnię.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat