Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser typu camemebert w panierce

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej rzepakowy 2 łyżki
Bazylia suszona Prymat 1 szczypta
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
jajko 1 małe
camembert 1 z ziołami
Papryka słodka mielona Prymat 3 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Ser typu camemebert w panierce

Ser typu camembert doprawić do smaku papryką i bazylią. Następnie ser obtoczyć równomiernie w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Na rozgrzanej patelni z olejem smażyć ser, aż skórka zbrązowieje.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 25.07.2013 11:24
świetny pomysł,muszę tego spróbować
smakoszek 19.07.2013 12:26
na ciepło-rewelacja
Justa32 23.05.2013 23:36
Ser camembert pyszny jest z grilla:)
Anna169Hosz 17.02.2013 10:24
Świetne danie, smaczne, eleganckie i szybko się przygotowuje.
anulka69 29.10.2012 10:27
smaczny
adelajda 17.08.2012 10:27
lubię taki serek !!!
caralajna 10.08.2012 06:52
to jest pyszne
jozefinach 07.08.2012 17:08
W serki camembert 120 g zaopatruję się w sklepie nabiałowym w cenie 1,99 więc nie jest tak drogo.
1j1o1l1a1 07.08.2012 15:01
na pewno pychota :) nieco drogie danie....
Zuzanna 07.08.2012 12:26
napewno wypróbuję przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak