Domowe czekoladki - krówki

Domowe czekoladki - krówki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gorzka czekolada

    350 gramów
  • mleko skondensowane słodzone

    1 puszka
  • masło

    2 łyżki
  • orzechy

    150-200 gramów
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać mleko i masło. Orzechy posiekać i dodać do masy. Masę wyłożyć do jednorazowej aluminiowej prostokątnej foremki wyłożonej folią spożywczą. Wstawić do lodówki. Gdy stwardnieje pokroić na nieduże kawałki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

01.12.2011 11:20
mniam

Małgorzata106

04.05.2011 10:42
pycha

gosia47-47

08.12.2010 16:17
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat