pierś z kurczaka w migdałach

pierś z kurczaka w migdałach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

  • sól i pieprz do smaku

  • bułka tarta

  • płatki migdałowe

    10 dag
  • jajka

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka pokroić na cienkie plastry następnie doprawić je do smaku solą i pieprzem lub gotową przyprawą. Jajka roztrzepać widelcem i zanurzać w nich sznycle a potem w bułce tartej wymieszanej z płatkami migdałowymi. Smażyć na złoty kolor z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krystyna32

08.06.2013 10:12
bardzo apetyczne

IlonaAlbertos

10.05.2012 21:54
Wygląda bardzo apetycznie.

magical66

26.11.2011 23:10
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat