Składniki:
pstrągi świeże | 2 sztuki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
masło | 50 g |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól | |
koper świeży | |
kolendra mielona | |
Czosnek suszony Prymat | |
czosnek | 2-3 ząbki |
pstrągi świeże | 2 sztuki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
masło | 50 g |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól | |
koper świeży | |
kolendra mielona | |
Czosnek suszony Prymat | |
czosnek | 2-3 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: