Składniki:
polędwica wieprzowa | 400 g |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
śmietanka | 4 łyżki |
ser pleśniowy | 100 g |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
mięta | kilka listków |
pomarańcza | pół szt |
kawior czarny | 50 g |
polędwica wieprzowa | 400 g |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
śmietanka | 4 łyżki |
ser pleśniowy | 100 g |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
mięta | kilka listków |
pomarańcza | pół szt |
kawior czarny | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: