Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Coctajl z czarnym porzeczek i kwasu chlebowego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok porzeczkowy 1,5 szklanki
cukier puder 2 łyżki
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Coctajl z czarnym porzeczek i kwasu chlebowego

Sok porzeczkowy wymieszać z kwasem chlebowym, dodać cukier puder. Dla uzyskania jeszcze lepszego smaku do coctajlu można wkropić kilka kropel soku z cytryny. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariposas 30.08.2012 20:34
musi gasić pragnienie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak