Pasta z czerwonej fasoli

Pasta z czerwonej fasoli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • orzechy włoskie

    1 garść
  • czosnek

    1 ząbek
  • oliwa z oliwek

    1 łyżka
  • ocet winny

    1/2 łyżeczki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • fasola czerwona z puszki

    400 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odsączoną z zalewy fasolę, orzechy i czosnek zmielić razem na gładką masę. Następnie rozetrzeć ją z oliwą, octem, solą i pieprzem. Pyszna jako dodatek do pieczywa lub do mięs z grilla.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat