Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń domowa z pieczarkami i kiełbasą
SMACZNEGO
mięsa mielonego | 1 kg |
kiełbasy np. domowej | 6 lasek |
pieczarek | 50 dkg |
cebule | 2 |
jajko | 2 |
natki pietruszki | 1 pęczek |
bułki | 2 |
sera żółtego | 20 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej | 1 łyżka |
oregano | 5 łyżek |
Marynata do mięs pikantna Prymat | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: