Składniki:
mięso mielone | 45 dag |
kapusta pekińska | 6 liści |
parówki | 6 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mięso mielone | 45 dag |
kapusta pekińska | 6 liści |
parówki | 6 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: