Przepis i sposób przygotowania na: Sos diabełka
Makaron ugotować al dente.
Żółty ser zetrzeć.
Na talerz wyłożyć porcję makaronu, polać sosem i posypać żółtym serem.
Smacznego.
mięso wieprzowe | 600 g |
marchew | 1-2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
cebula | 1 szt |
oregano | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
koncentrat | 300 ml |
woda | 100 ml |
sól | do smaku |
oliwa | do smażenia |
ser żółty | 100 g |
makaron wstążki | 2 op |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: