Sos z dwóch mięs

Sos z dwóch mięs

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • papryka

    1/2 szt
  • olej

  • schab

    30 (środkowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso obsmażamy na patelni, przekładamy do garnka i dodajemy podsmażoną na oleju cebulkę z papryką.
Sos gotujemy do miękkości i doprawiamy wg własnego uznania mąką i śmietaną lub gotowym sosem z torebki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

koala

16.06.2012 17:03
pyszny sosik:)

Renata16

08.05.2012 23:56
świetne

Maryś1

04.08.2010 12:59
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat