Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka z cebulką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 0,5 kg
cebula 3 szt
olej
pieprz
sól
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka z cebulką

wątróbkę oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki,obtoczyć w mące i usmażyć.Cebulę pokroić w półplasterki i poddusić na oleju.Cebulę wymieszać z wątróbką.Przyprawić pieprzem.Solą doprawiamy już przed samym podaniem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 20.09.2013 10:13
smakowita propozycja
JOANNA16 20.05.2013 08:37
lubię wątróbkę
Krzysztof15 15.08.2012 13:48
uwielbiam
Bożena13 08.07.2012 13:59
proste i smaczne;)
Luki 11.06.2012 07:56
mam pomysł na obiad
kriko 11.06.2012 07:53
hmmm pycha
Rafał10 05.06.2012 22:16
UWIELBIAM TAK PRZYRZĄDZONĄ WĄTRÓBKĘ, NA ZACHODZIE ZAZWYCZAJ ROBIĄ JĄ Z WARZYWAMI NP. PIECZARKAMI. WOLĘ JEDNAK TĄ NASZĄ Z CEBULKĄ :)
Anulka75
Anulka75 05.06.2012 16:18
moja ububiona
Anulka75
Anulka75 05.06.2012 16:17
moja ububiona
suzana 05.06.2012 15:42
smakowita propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak