Krok

original

Zielone szparagi myję. Ułamuję zdrewniałe końcówki.

Krok

original

Tak przygotowane warzywo okręcam plastrami szynki szwarcwaldzkiej (cieńsze szparagi można okręcać po dwie sztuki).

Krok

original

Układam na rozgrzanej patelni grillowej.

Krok

original

Smażę kilka minut na średnim ogniu, aż szynka nabierze złotego koloru.

Krok

original

Usmażone szparagi posypuję startym, wędzonym serem twarogowym. Smacznego.



Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam szparagi, a teraz aż żal ich nie jeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Szybko i smacznie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takich jeszcze nie jadłem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Prawdziwe niebo w gębie. Proste, a jakie smakowite.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    wyglądają na smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    na prawde genialne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    na przystawkę polecam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    oj też robiłam wiosną szparagi, z szynką parmeńską się idealnie komponuje...ja dodatkowo przed opiekaniem smarowałam sosem miodowo-musztardowym z dodatkiem tymianku lub rozmarynu- smak obłędny, polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmm już sobie wyobrażam ten smak :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetnie podane ,warto choć raz zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !