Przepis i sposób przygotowania na: Gęś po polsku
(10-12 porcji)
gęś | 3 kg |
włoszczyzna | 1 sztuka |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
rosół z kury Kucharek | 2 l buionu |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
żółtko jajek | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1 do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: