Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki zapiekane pod pomidorową pierzynką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 6
pomidor 1
mozzarella małe kulki 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki zapiekane pod pomidorową pierzynką

Z pomidora wydrążamy gniazdo nasienne i kroimy w kawałki. Kulki mozzarelli kroimy na pół. Parówki obgotowujemy w gorącej wodzie i układamy w naczyniu żaroodpornym jedna obok drugiej. Na parówkach układamy pierzynkę z pomidorów i mozzarelli. Zapiekamy w piekarniku do rozpuszczenia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 02.06.2013 14:17
raczej przekąska np. na kolację niż sałatka
fictor123 25.11.2012 11:18
fajne
Cukiereczek13 04.09.2012 18:34
pyszne pomidorki :)
plocia 29.08.2012 18:50
to taka sałatka do obiadu ?
Miki 07.08.2012 23:20
fajne
smakowita 16.06.2012 08:28
pomysłowe !
agnieszka137 26.05.2012 23:10
pomysłowe
Katarzyna87 26.05.2012 13:38
fajne
ziutula
ziutula 26.05.2012 12:41
smaczne i proste jedzonko...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak