Składniki:
pierś z indyka | 1 kg. |
sól i pieprz | |
pieczarki | 20 dkg. |
cebula | |
masło | 3 łyżki |
jajko | 2 szt. |
natka pietruszki | 1 łyżka |
pomidory | 1/2 kg. |
udziec z indyka | 20 wędzony |
pierś z indyka | 1 kg. |
sól i pieprz | |
pieczarki | 20 dkg. |
cebula | |
masło | 3 łyżki |
jajko | 2 szt. |
natka pietruszki | 1 łyżka |
pomidory | 1/2 kg. |
udziec z indyka | 20 wędzony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: