Składniki:
ser żółty | 15 dkg |
ser topiony | 10 dkg |
mleko | 2/3 szklanki |
bulion | 1 litr |
cebula | 1 |
mąka | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
bułka | 1 |
olej do smażenia | |
szczypiorek usiekany | |
boczek | 10 dkg |
ser żółty | 15 dkg |
ser topiony | 10 dkg |
mleko | 2/3 szklanki |
bulion | 1 litr |
cebula | 1 |
mąka | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
bułka | 1 |
olej do smażenia | |
szczypiorek usiekany | |
boczek | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: