Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z ketchupem
Parówkę pokroić, podsmażyć na patelni razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Dodać pomidora pokrojonego w kostkę i podsmażyć. Na koniec wlać ketchup i dokładnie całość wymieszać.
parówki cienkie | 3-4 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
pomidor | 1 sztuka |
ketchup | 3-4 łyżki |
olej do smażenia |
Parówkę pokroić, podsmażyć na patelni razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Dodać pomidora pokrojonego w kostkę i podsmażyć. Na koniec wlać ketchup i dokładnie całość wymieszać.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: