Przepis i sposób przygotowania na: zapiekana makaronowa z mięsem mielonym
Ser śieramy na tartce, Wszystko wykładamy do naczynia żaroodpornego. Posypujemy resztą sera.Posypujemy wierZch ziołami i pieprzem Pieczemy w temp 200 stopni.
makaron | 500 gram |
cebula | 2 małe |
papryka czerwona | 1 sztuka |
ser | 30 dag |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
śmietana | 200 gram |
czosnek | 4 ząbki |
mięso mielone wołowe | 40 dag |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: