Składniki:
filet pangi | 1 kg |
cebula | 1 szt |
przecier pomidorowy | 200 gram |
przyprawa kucharek | 2 łyżeczki |
pieprz cukier do smaku | |
ziele angielskie | 6 ziaren |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
woda | 2 szklanki |
filet pangi | 1 kg |
cebula | 1 szt |
przecier pomidorowy | 200 gram |
przyprawa kucharek | 2 łyżeczki |
pieprz cukier do smaku | |
ziele angielskie | 6 ziaren |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
woda | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: