Ryż w warzywami

Ryż w warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • warzywa mrożone

    1 paczka
  • Kucharek na lato

  • parmezan

    1/2 szkl
  • ryż

    2 (w woreczku)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż wsypujemy na patelnie z masełkiem dodajemy warzywa .Posypujemy kucharkiem podsmażamy ,mieszamy wlewamy wodę dusimy pod przykryciem . Gdy ryż napęcznieje a warzywa są miekkie ,danie jest gotowe przed podaniem posypujemy startym parmezanem .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mufinka79

04.05.2012 21:48
Też takie risotto gotuję :)

Marek6

17.09.2011 00:16
super :)

Anna146

29.08.2011 19:09
to może być pyszne

Jastinka

28.02.2011 21:17
niezłe

eli_555

01.12.2010 17:24
Prosta i pyszna potrawa.

buksiak12

26.08.2010 16:02
interesujące

Emilia22

26.08.2010 15:06
ciekawy przepis

amorzenek

06.07.2010 18:20
pyszne na lato

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat