Składniki:
ryż brązowy | 50 g |
mięso mielone wołowe | 100 g |
ogórek świeży | 1 mały |
śmietana 12% | 2 łyżki |
papryka mielona | do smaku |
oregano | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
ryż brązowy | 50 g |
mięso mielone wołowe | 100 g |
ogórek świeży | 1 mały |
śmietana 12% | 2 łyżki |
papryka mielona | do smaku |
oregano | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: