Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet domowy.
Wystudzony pasztet kroimy w plasterki.
Smacznego!
kura lub kurczak | 1,5 szt |
podgardle | 40 dag |
Wątróba (z kurczaka) | 40 dag |
smalec | 2 łyzki |
seler | 1/2 szt |
marchew | 2 szt |
cebula | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
jaja | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
ziarenka pieprzu | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
estragon | 1 łyżeczka |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: