Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab z musztardą i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 0,5 kg
musztarda Prymat
cebula 4 szt
czosnek 2 ząbki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: schab z musztardą i cebulą

schab pokroić na kotlety ,lekko rozbić posolić i oprószyć pieprzem.Z jednej strony posmarować musztardą Prymat ,najlepsza o ostrym smaku.Cebulę i czosnek obrać i pokroić w drobną kostkę i rozłożyć na kotlety.Mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym olejem nadzieniem do góry i piec w piekarniku około 30 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 27.07.2012 09:11
super
Mati3 27.04.2012 13:14
na pewno jest bardzo smaczny
Natalia/tubisiek 22.04.2012 21:06
wygląda apetycznie :)
Motorek 22.04.2012 12:05
extra
olkaaa 21.04.2012 15:00
super
Ania67 19.04.2012 16:05
superrr
ziutula
ziutula 18.04.2012 20:50
coś dla nas na obiad.... kotki też pozdrawiają miłą koleżankę...
teresa18 18.04.2012 15:34
schab lubię pod różnymi postaciami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak